Hvem er vi?

Om HårdtTrælasten

En verden af muligheder

Hvem er vi?

HårdtTrælasten blev i september 2018 overtaget af to nye ejere, Michael Andersen og Stefan Jensen. Firmaet er beliggende i Haslev, hvor vi har vores store lagerhaller fyldt med træ, og vi er ca. 6-7 mand ansat.

Udover at have alt slags bæredygtigt træ liggende, specialiserer vi os også på dag til dag-levering, så du altid kan få det træ, du har brug for, hurtigt og effektivt.

Du har enten mulighed for selv at komme og afhente træet, eller vi kan levere det til dig. Vi kører gerne ud i hele landet med netop det træ, du ønsker.

HårdtTrælasten

HårdtTrælasten er beliggende i Haslev, hvor vi breder os over tre lagerhaller for at kunne tilbyde et bredt sortiment til vores kunder.

Transport

Vi tilbyder transport af varer til vores kunder med egen bil. Afhentning eller afsendelse med fragtmand er også en mulighed. 

Kunder

HårdtTrælasten betjener alle, fra den store industrikunde til den private kunde. Ingen opgave er for stor – ingen opgave er for lille!

Vi er altid serviceminded!

Hos HårdtTrælasten går vi op i, at kunden får en god oplevelse med at handle hos os. Det er derfor, at vi leverer til hele landet, har dag til dag-levering samt betjener alle slags kunder, om det er privat eller erhverv. Der er ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille til os!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores produkter. Vi sidder klar til at rådgive dig.